100% fredagshopp 2

Det är extra kul och häftigt när man kan förena nytta med nöje. I detta fall gäller det jobb med fritidsintresse. Jag har fått utökat ANDT-uppdrag i min tjänst inom kommunen och har nu samordningsuppdrag för dopning. I Östergötland jobbar vi med 100% Ren Hårdträning och idag har jag varit en heldag i grannstaden och lärt mig en del om mitt nya uppdrag. Det känns jättespännande och dessutom helt i linje med mitt stora fritidsintresse som är träning (och med bloggen såklart!). Så att det blir 100% fredagshopp idag känns fullt rimligt och bästa kombon !

Idag blev det en träningsfri dag efter gårdagens Sofialopp. Men traditionen med ett fredagshopp är ju ett måste. Dagens aktivitet i #OutdoorChallenge3030 blev en snabbare promenad på 40 minuter. //Vickan

100% fredagshopp

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras