100% fredagshopp

Det är extra kul och häftigt när man kan förena nytta med nöje. I detta fall gäller det jobb med fritidsintresse. Jag har fått utökat ANDT-uppdrag i min tjänst inom kommunen och har nu samordningsuppdrag för dopning. I Östergötland jobbar vi med 100% Ren Hårdträning och idag har jag varit en heldag i grannstaden och lärt mig en del om mitt nya uppdrag. Det känns jättespännande och dessutom helt i linje med mitt stora fritidsintresse som är träning (och med bloggen såklart!). Så att det blir 100% fredagshopp idag känns fullt rimligt och bästa kombon !

Idag blev det en träningsfri dag efter gårdagens Sofialopp. Men traditionen med ett fredagshopp är ju ett måste. Dagens aktivitet i #OutdoorChallenge3030 blev en snabbare promenad på 40 minuter. //Vickan

100% fredagshopp

4 kommentarer
  1. Så spännande och kul med nytt jobbuppdrag. Kul att ditt vanliga jobb förenas med ditt fritidsintresse?!
    Kram från Nina

  2. PS. Glömde skriva att jag blir så GLAD av alla dina fredagshopp! Fortsätt med dem.
    Kram igen

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras