Äntligen är det fredag!

Det har varit en tuff och intensiv vecka. Äntligen är det fredag och det känns fantastiskt. En helg som jag ska försöka samla krafter och njuta utomhus (om inte stormen håller mig inomhus). Idag efter jobbet testade jag en ny variant av behandling för min armbåge. Jag besökte en naprapat, som masserade, knäckte och tryckte. Tydligen var mitt vänstra ben lite längre än det högra – men det är nu återställt. Dessutom fick jag stötvågsbehandling av min armbåge. Det är första gången jag testar denna variant av behandling. Det blev sedan en runda på drygt 6 km i skogen, vilket var en galet skön start på helgen. Och ett fredagshopp såklart. //Vickan

Glädjehopp

Äntligen är det fredag

Löpning

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras