För en stund känner jag livet i mig

Det känns fortfarande tufft mentalt – att inte kunna träna som jag vill sätter sig på humöret. Tyvärr! Jag försöker alltid att tänka positivt, men ibland så tar det negativa över. Nu tar det negativa över mer än jag önskar. Nedrans arm! Till och med dötråkiga saker som att hänga tvätt, städa badrum, dammsuga, klippa gräset, tvätta fönster lockar nu. Finns inte mycket jag kan göra med bara vänster armen. Benhinnan blir bättre, men jag har fortfarande känningar. Så tyvärr kan jag inte springa så långt och så mycket som jag önskar. Men idag gav jag mig iallafall ut på en runda i skogen. Det luktar höst. Löven, svamparna, blåbärsriset och ormbunkarna skriker höst. Luften är fräsch. Det är fortfarande skapligt varmt, så det är korta tights och kortärmat som gäller. För en stund känner jag livet i mig. 7 km skogsluft. Det härliga bekymmersfria och positiva livet. Jag ska jobba på att bevara den känslan i kroppen nu! //Vickan

För en stund känner jag livet i mig

För en stund känner jag livet i mig

Autumn

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras