Strandpromenad

Att gå barfota långt i sanden är något alldeles speciellt och underbart. Förutom löppass, så försöker jag alltid att få till promenader hemma också. Och så blir det även här på Sri Lanka. Målet är att varje dag få till en powerwalk. Denna gång blev det en längre strandpromenad hem från lunchrestaurangen. Övriga familjen tog en Tuk-Tuk hem.

Vågorna är enorma här. Det mäktiga vågbruset hör vi hela tiden – dygnet runt. När man ligger i sängen känns det som att vågorna är inne i hotellrummet. Stranden är riktigt bred och fin och kantas av palmer. Än så länge är inte Hikkaduwa fullt av hotell och restauranger längs stranden. Det är fantastiskt😍!!! //Vickan

Strandpromenad

Beachwalk

Footprints in the sand

Sri Lanka flagga

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras