Morgonlöpning till fiskmarknaden

Jag fullkomligt älskar att upptäcka nya ställen genom löpningen. Jag vaknade tidigt och fick med mig mannen ut på en morgonrunda innan frukost. Morgonlöpning till fiskmarknaden i Dodanduwa Harbour. Vi sprang utmed Galle Road. Häftigt att se invånarna vakna upp och påbörja dagens sysslor. Bussar, Tuk-Tuk’s, cyklar, motorcyklar, hundar och gående passerade och mötte oss utmed vägen. Vi sprang i vägkanten, men fick några gånger hoppa undan för att inte bli påkörda. Trafiken är helt galen här. Det borde hända olyckor hela tiden, men tack å lov så såg vi faktiskt aldrig någon. Man tutar hela tiden och trafikregler á la Sverige finns det inte i närheten av… Hundar finns överallt. Jag fick verkligen pröva min hundrädsla, men det gick riktigt bra eftersom hundarna inte bryr sig alls om att komma fram och hälsa. //Vickan

Morgonlöpning till fiskmarknaden

Dodanduwa harbour

Dodanduwa

Fiskmarknad i Dodanduwa

löpning

Upptäckslöpning

Byggställningar av bambu…

Två hundar. En ligger och sover mitt i vägen och en annan står mitt i vägen. Så såg det ut överallt…

4 kommentarer
  1. Vilken upplevelse. Jag tror minsann att jag måste testa upptäckslöpning nästa gång jag är iväg på en resa.

  2. Nu blev jag avis…. Så underbart att få upptäcksspringa i ett nytt land och på ett nytt ställe.
    /Pernilla

    1. Att upptäcka via löpning är mitt absolut bästa. Framför allt på morgonen när man ser en by/stad vakna upp. Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras