Bad i stora vågor

Klimatet på Sri Lanka är helt perfekt enligt mig. Temperaturen ligger runt 30 grader och vattentemperaturen är inte långt därifrån. Att bada i havet i stora vågor är verkligen något speciellt. Jag har aldrig tidigare badat i så stora vågor. När vågen var som högst, så var de minst dubbla mig. Tillbakaströmmarna när vågorna slagit mot strandkanten och drog sig tillbaka ut mot havet igen var oerhört starka. Jag är tacksam för mina starka lårmuskler. Att sedan byta höga vågor mot några längder simning i poolen var riktigt härligt. Utsikten och ljudet var detsamma, då poolen låg kant i kant med stranden. En riktigt härlig start på semestern med sol, bad, löpning och promenader för att varva ner efter en mycket intensiv höst. Bad i stora vågor gillas skarpt!

Det mäktiga vågbruset hördes dygnet runt. När jag låg i sängen på andra våningen, så kändes det ibland som att vågorna kom in under sängen. //Vickan

Bad i stora vågor

Bada i havet

Att sola i en puff var en riktigt höjdare. Varför finns inte det överallt?

Vi bodde på Lavanga Resort & Spa i Hikkaduwa.

Pool Lavaga Beach Resort

Palmbladsskugga

Stora vågor

4 kommentarer
  1. Så underbart det ser ut. Vågorna. Palmerna. Solen. Vilken kontrast mot kalla och gråa Sverige just nu.
    /Pernilla

    1. Ja, det var nästan en chock att komma hem till brungråa Sverige med kyla och kalla vindar. Längtar redan tillbaka… Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras