Fredagshopp i Coconut Garden

När vi beställde resan till Sri Lanka för ett år sedan, så började jag genast följa lite olika instagramkonton för att få tips och inspiration. Jag hittade bilder på en udde med bara palmer som jag blev helt kär i när jag såg bilderna. Jag sparade bilderna och när vi var nära Mirissa och Coconut Garden så tog jag chansen att åka dit. Jag visade Tuk-Tukchauffören bilderna, men han hade ingen aning om vart den var. Vi åkte iallafall mot Mirissa och där frågade chauffören en äldre man som guidade oss rätt. Så otroligt häftigt och mäktigt att få se och uppleva Coconut Garden in real life, efter att ha drömt om att besöka stället i över ett år! Det blev såklart både löpning och fredagshopp i Coconut Garden. //Vickan

Fredagshopp i Coconut Garden

Löpning i Coconut Garden

Running in Mirissa

Running

Palmer

Coconut Garden

4 kommentarer
    1. Ja, det var är mäktigt häftigt ställe. Har du möjlighet – åk definitivt dit någon gång!! Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras