Barfotalöpning på Meddawatta beach

På sommaren hemma springer jag helst med linne på. Gillar inte riktigt att visa så mycket hud. I hettan i somras, så gjorde jag ”debut” i att springa i bara sporttop (ja, självklart så hade jag ju korta tights på mig också!!😉). Kände mig lite halvt obekväm i det, men värmen gjorde då att det inte fanns några alternativ om jag inte skulle överhettas. Här på Sri Lanka är det varmare än det var i Sverige i somras. Jag har aldrig svettats så mycket när jag springer som jag gör här, men det är ändå absolut inte olidligt. Nu har jag gjort två nya debuter här på semestern – barfotalöpning och bikinilöpning. Jag kommer inte någonsin att springa i bikini hemma, men här var det faktiskt riktigt härligt! Barfotalöpning på Meddawatta beach hoppas jag att få uppleva igen någon gång i livet! //Vickan

Barfotalöpning

Barfotalöpning på Meddawatta beach

Bikinilöpning

Meddavatta Beach

Skugga

Fotot nedan och bikinilöpningsbilderna är tagna av min syster @josahananon (instagram).

Fotsteg

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras