Sista löpningen på Sri Lanka

Det var med en liten jobbig känsla i kroppen som jag sprang på stranden. Jobbig, eftersom det var den sista löpningen på Sri Lanka för mig. Jag vill vara kvar!! 18 dagar räckte visst inte… Innan resan undrade jag om jag skulle orka vara borta så länge. 10 dagar brukar jag tycka är ganska perfekt att vara borta. Men denna resa ville jag aldrig att den skulle ta slut. Den jobbiga känslan försvann när jag sprang, men jag vill ändå inte åka hem. Jag är nog gjord för att springa i värmen…

TACK SRI LANKA för en massa härliga löprundor, underbara stränder, surfiga vågor, sköna bad, häftiga upplevelser och fantastiska minnen för livet💕.

Sista dagen spenderades med promenad på stranden, bad i vågor, solande under blå himmel, vätskepåfyllning med kokosvatten, surfing i solnedgången, pappa som fick permission från sjukhuset och kunde äta middag med oss och en 4 km löpning barfota på stranden. Jag vill inte åka hem… //Vickan

Sista löpningen på Sri Lanka

Ovan 📸: @rebeckadahl.

Strandlöpning

Beachrunning

Aktiv semester

#VickanSriLanka

Vickan på Sri Lanka

Hej då Sri Lanka…

Rundresa

Vi gjorde även en rundresa på sex dagar inne i landet på Sri Lanka. Det kommer en sammanfattning med bilder från dessa dagar. Inga löpturer under rundresan, men väl en galet massa steg, en hel del bestigningar, trappor upp till tempel, promenader i nya små städer och en massa minnen för livet.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras