Surfing i solnedgång

Vi avslutar våra underbara veckor på Sri Lanka på bästa sätt… Vi fick mersmak av gårdagens surflektion, så idag hyrde hela gänget surfbrädor igen och gav oss ut i vågorna på egen hand, utan surfläraren. Igår surfade vi på förmiddagen och idag på kvällen. Vågorna var större idag och kom från alla håll. Det blev en riktig utmaning. Så kul att lyckas lite bättre idag och känslan när man kan följa med en hel våg enda in till strandkanten är magisk – som runnershigh, fast detta kanske heter surfershigh! Det hann bli solnedgång och att få uppleva surfing i solnedgång sista kvällen på Sri Lanka går inte riktigt att sätta ord på… Men det var M A G I S K T ! ! //Vickan

Surfning i solnedgång

Jag och min stora son. Så kul att få göra detta tillsammans.

Surfing in sunset

Sunset

Solnedgång på Sri Lanka

4 kommentarer
  1. Vilken magisk avslutning på resan. Jag får mersmak som bara den. Nu vill jag med till Sri Lanka!!

  2. Som du skriver – MAGISKT. Blir så himla avis… Detta måste jag också få uppleva någon gång. Tack för att du får mig att vilja spara till en resa!

    1. Ja, det är lätt att prioritera om i ekonomin när man får mersmak av resor… Vi har redan tankarna på en ny resa… Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras