Ten years challenge

Tänk vad mycket det kan hända på 10 år… Inte bara utseendemässigt, utan i hjärta och hjärna. Jag trivs så mycket bättre med Vickan 2.0. Ten years challenge – det är till och med en utmaning att bara titta på den gamla bilden…

Då – 2009 på semester i Kina – var jag småbarnsmamma, tränade ingenting pga skador, åt onyttigt mest hela tiden, brydde mig inte så mycket om mig själv, tog åt mig av det mesta, vågade inte säga vad jag tyckte och tänkte samt var ganska osäker.

Nu – 2019 på semester på Sri Lanka – är jag tonårsmamma, tränar för att jag kan, vill och njuter av det, äter mat jag mår bra av, bryr mig om själv, prioriterar annorlunda i livet, tar inte åt mig om vad andra tycker, jag gör det jag mår bra av och inte vad andra tycker att jag ska göra, jag vågar säga ifrån och säga vad jag tycker och tänker samt jag känner mig säker på vem jag är. Helt klart Vickan 2.0!

Har det hänt något för dig de senaste 10 åren? Kram från Vickan

Ten years challenge

11 kommentarer
 1. Alltså WOW vilken livsstilsförändring! Du inspirerar ännu mer nu. Och redan innan var du en av mina träningsförbilder. 🙌🙏

  1. Ja, det är verkligen härligt att se skillnaden. Kul att få inspirera. Tack för din återkoppling! Kram Vickan

 2. Så inspirerande bilder och läsning. Du är en sann förebild⭐️! Tack för att du delar med dig.

  1. Ja, det är en stor livsstilsförändring jag har gjort. Inte lätt alla dagar, men sååå värt det. Kram Vickan

 3. Imponerande förändring. Så inspirerande.
  Ibland får man verkligen bilden av att träningsmänniskor i sociala medier alltid har det så lätt och har gener som ingen annan har. Så tacksam att du delar med dig och att du inte bara berättar positiva saker, utan även skriver om motgångar. TACK!

  1. Ja, jag håller med dig. En del har säkert gener och turen med sig, men många får kämpa för att må bra och ha det liv de har. Livet får absolut inte bara vara en kamp, men måste njuta. Det gäller att hitta en nivå där äter och tränar så att man mår bra. Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras