Söndagsutmaning

Det är kul att testa nya saker. Och att utmanas. @kallepersson85 visade upp en film på en övning på instagram häromdagen, som jag fastnade lite extra för. Jag har tidigare testat att göra övningar som kräver balans på en pilatesboll och det var bra mycket svårare än det ser ut att vara. Så jag anade att det skulle bli klurigt, även om det såg världslätt ut när Kalle körde😉… Och det var verkligen balans som krävdes. Trodde jag hade grym balans och bra corestyrka av alla mina cirkelpass och plankor av olika slag. Men tydligen kan jag träna mycket mer på detta. Det blev en bra söndagsutmaning, som definitivt har stor utvecklingspotential 😂. Ser att min pilatesboll har mycket mindre luft i sig än Kalles, så jag undrar om det gör att jag borde ha det lättare eller svårare?!? Film längst ner i inlägget (slutar med fail…). //Vickan

Så här gör du:

Stå på knä på en pilatesboll. Hitta balansen. Ha en vikt i handen. Jag valde en viktskiva. För vikten med raka armar ovanför huvudet från höft till höft.

Söndagsutmaning

Corestyrka

Styrka på pilatesboll

Stor utvecklingspotential som sagt… Fail efter bara en omgång🤣.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras