Utmaning – balans på balansboll

Jag såg en bild på instagram och tänkte – hur svårt kan det vara… Tji fick jag. Dagens utmaning – balans på balansboll. Det var verkligen inte någon lek att hålla balansen på ett knä och diagonal arm. Nu är det många veckor sedan jag tränade armar och axlar, så jag känner mig mycket svagare än tidigare. Jag testade bara med vänsterarmen, eftersom högerarmen inte får användas än. Balans på balansboll med vänster hand och höger knä på bollen. Ojoj, så vingligt det var. Här finns det stor utvecklingspotential… Ni som kan – testa gärna med båda sidorna, alltså även höger hand och vänster knä på bollen. Vet inte om mängden luft i bollen kan påverka stabiliteten. Att ha ett knä i, ett ben rak ut och båda händerna på bollen gick smidigt. Men att lyfta en arm rakt ut var betydligt svårare. Riktigt bra balansträning och efter att ha testat riktigt många gånger, så känner jag mig lite darrig i vänsterarmen. Jag hann med en rejäl vurpa på bollen också. Tur att det inte var långt till golvet . Här är en annan utmaning med boll. //Vickan

Utmaning - balans på balansboll

En startposition för att hitta balansen innan jag släppte en arm.

Balansträning

Fail…

Blir inte alltid som man tänkt sig

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras