30.000 steg

Dag 2 i Barcelona. Vi fortsätter att vara aktiva med att gå mycket till fots. Jag älskar att uppleva städer via löpning och promenader. Tyvärr har det ju inte blivit någon löpning här än, så jag samlar steg istället. Idag blev det drygt 30.000 steg. Mer orkade tonåringarna inte med😉…

Idag besteg vi Montjuic. Nästan uppe på toppen fanns Olympiska stadion och hela området från OS 1992. Mäktigt stort. Det kändes helt rätt att göra fredagshoppet här, mitt bland de historiska vingslagen och strax under OS-facklan. Vi gick sedan ner för berget och fick då se mäktig utsikt över Barcelona. //Vickan

Fredagshoppet i Barcelona

OS elden

Olympic stadion

Antingen har jag en mycket liten fot (storlek 37) eller så har basketspelaren Pau Gasol en väldigt stor fot…

Till och med på brunnslocken stod det ”Olimpiada Barcelona 92”.

Brunnslock

Barcelona

30.000 steg

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras