Löpning i Barcelona

ÄNTLIGEN löpning! Sista heldagen i Barcelona tillät löpning innan frukost. Jag har varit i Spanien två gånger tidigare, men på den tiden sprang jag inte pga av min benhinneinflammation. Men NU springer jag! Och idag blev det alltså en premiärrunda på spansk mark och i staden Barcelona! Jag som hade sett ut (på kartan hemifrån) fyra olika löprundor att springa under våra dagar här, fick nöja mig med en kortare variant. Det blir inte alltid som man har tänkt sig, men samtidigt viktigt att ”inte gräva ner sig” för det. Jag väljer att vara glad åt alla steg jag orkar med och att jag ändå varit så pass frisk att jag orkat med alla innehållsrika dagar här i Barcelona.

Dagens löptur sprang jag och mannen från vårt hotell Tryp Apolo till La Rambla. Där avvek mannen som bara var med som fotograf idag😉och jag sprang vidare mot Maremagnum och utmed båthamnen mot stranden. Drygt 6 km, där löparjacka krävdes i början pga blåsten. Men efter 4 km åkte den av och det räckte gott och väl med linne. En mås tyckte att det passade bra att skita på min bara arm. Tack för det😱! Jag kände mig sååå levande igen när jag fick springa! Älskar’t så otroligt!! //Vickan

Löpning på La Rambla

Running in Barcelona

Löpning på La Rambla.

Running on La Rambla

Port Vell

Löpning Maremagnum

Löpning på bron över till Maremagnum.

Barcelona beach

Vickan

Fågelskit

Port Vell, Barcelona

Tyvärr har Garmin-klockan strulat med att synka med mobilappen, så idag kommer kartan från Apple watch istället. Gillar tyvärr inte den lika mycket. Löpturen gick så här:

Löptur i Barcelona

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras