Livspremiär på rullskidor

Dagen startade kl. 07.30 med morgonjogg. Alltså denna strand😍! Makalöst vacker! Att springa i soluppgången var på riktigt helt magiskt! Efteråt körde vi rörlighet på plankan (ett område på stranden med trägolv). En god bufféfrukost intogs i Spingtimes egna restaurang på hotellet. Upp på rummet (7 trappor upp!) och bytte om innan min livspremiär på rullskidor. Vi provade ut utrusning och sedan blev det teknikträning på en bana med konor. Det gick klart över förväntan för mig. Jag som inte ens åker längdskidor… Efter teknikträningen så blev det distansåkning. Vi fick lära oss staka, diagonalåkning och staka med kick. Staka med kick blev min favorit! Drygt 7 km rullskidor på livets första pass. Stolt och glad! Det här kommer jag att göra igen!

Vi tog oss ner på stranden och åt lunch på en restaurang på beachpromenaden. Sedan blev det ett par timmar i solstolen på stranden. Alldeles lagom varmt och underbar sand. Upp 7 trappor igen för att byta om till dagens andra löppass – fartlek. Ett kul pass i fin skog. 6 km in på löpkontot. En härligt aktiv och bra dag!! Nu väntar middag och sedan föreläsning med Kristina Andersson med rubriken ”Eat clean”.

Det var en av mina bästa förmiddagar på mycket länge! //Vickan

Strandlöpning

Beachrunning

Morgonlöpning

Livspremiär på rullskidor

Anna Haag och Emil Jönsson

Rullskidåkning

Kontraster

Monte Gordo beach

2 kommentarer
  1. VILKEN STRAND!
    Så häftigt att testa nytt! Och extra kul att Anna och Emil är instruktörer. Jag gillar verkligen dem! Jag har aldrig testat rullskidor, men åker längdskidor.
    Skogen… Så fin!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras