Löpning, skidstyrka och ett bra alternativ

Andra heldagen genomförd och mycket lyckad. Dagens innehåll var löpning, skidstyrka och ett bra alternativ. Vi började med ännu en magiskt vacker morgonjogg. Tänk att jag har fått bocka av på min bucketlist – springa i Portugal😍! Efter löpningen blev det rörlighet på stranden. Sköntont i en lite stel kropp. Men vackert med utsikt över Atlanten. Idag tog vi oss ett par timmar på stranden innan lunch.

Efter lunch blev det skidstyrka med Anna och Emil. Dessa två stjärnor till människor🌟🌟!! Stjärnor i dubbel bemärkelse. Storstjärnor inom längdåkning och sedan stjärnor som människor. De är så genuint genombra. De förmedlar glädje, de inspirerar, de peppar, de är galet roliga, de bjuder på sig själva, de är empatiska och de är otroligt kunniga. Jag är så glad och tacksam att just de var här i Monte Gordo denna vecka. Maken och jag firar 23 år tillsammans idag. Tyvärr firar vi ju i varsitt land denna gång, men att få tillbringa delar av dagen med Emil och Anna känns ändå som ett riktigt bra alternativ💕!

Malin och jag tog oss till den vackra pinjeskogen med kaktusar efter skidstyrkepasset och fick ihop en timmes träning. Tre pass även idag.

Jag älskar att vara här i Monte Gordo! //Vickan

Fotsteg i sanden

Stretching

När jag sträckte upp händerna i luften i en av övningarna och ser den blåaste blåa himlen… 💙

Händerna i luften

Emil Jönsson och Anna Haag

Jag fick med mig flera bra övningar och ett kul träningsupplägg till hemmaträning framöver! 

Skidstyrka

Bilden ovan och de två under kommer från @elinsjuls.

Skidstyrka rörlighet

Skidstyrka

Fantastiskt fin pinjeskog och massor med kaktusar. Läckert!

Löpning

Kaktus

Skogsstig

1 kommentar
  1. Vilken HÄRLIG bild på dig, Emil och Anna!! Förstår att motivationen är på topp tillsammans med dem!
    Kaktuslöpning är verkligen exotiskt! Så fina bilder du lägger upp!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras