Sista morgonlöpningen i Monte Gordo

Sista morgonlöpningen i Monte Gordo. Åhhh vad jag kommer att sakna detta! Det är så magiskt vackert! Jag har liksom blivit beroende av kombon soluppgång och löpning.

Idag valde jag att springa själv på morgonen. Kl. 07.00 påbörjade jag löpturen på stranden. Jag sprang till piren som går ut som en sista del på Portugal och som ligger utmed kanalen som är mellan Portugal och Spanien. Det var en liten minifyr längst ut på piren. Denna runda blev 10,5 km i sanden. Det kändes riktigt skönt att få avsluta en fantastisk träningsvecka på detta sätt. Jag hann tillbaka till rörlighetspasset efteråt.

Sedan blev det frukost och ihoppackning av alla grejer. Vi skulle lämna hotellrummet kl. 12.00. Så idag fick vi verkligen planera med packning, för att klara oss fram till transferbussen skulle gå kl. 16.35. Idag är första molniga dagen. Vi hade tänkt att använda de sista timmarna pressande i solen. Vi låg på stranden, men så mycket pressande blev det tyvärr inte. Skönt ändå att känna sand mellan tårna och höra vågorna brusa.

Jag vill definitivt komma tillbaka hit till Monte Gordo!! //Vickan

Sista morgonlöpningen i Monte Gordo

Snäckskal

Portugal till vänster och Spanien till höger.

Portugal Spanien

Fyr

Glädjehopp

Snäckstrand

Löprundan

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras