Testat trådlösa hörlurar

I samarbete med ZAGG har jag testat trådlösa hörlurar – iFrogz Sound Hub Sync. Jag gillar helst att springa i skogen utan något i öronen och bara lyssna på naturen. Men de gånger jag springer eller går på asfalt eller utanför skogen är det skönt att lyssna på bra musik. Jag har faktiskt aldrig lyssnat på poddar tidigare, men tänker att jag nu ska kunna göra det lite bättre och smidigare, när jag inte behöver sitta ihop med en sladd i mobilen. Så har ni några tips på kul, bra, innehållsrika och intressanta poddar får ni gärna dela med er.

Sound Hub Sync från ZAGG satt riktigt bra i öronen och lilla volymkontrollen fästes smidigt med magnet på tröja. Provturen blev med musik i öronen. Favoritlåten just nu är ”Sånger från förut” med Gammal. //Vickan

Testat trådlösa hörlurar

Sound Hub Sync

Löpning med trådlösa hörlurar

iFrogz

Samarbete med iFrogz

1 kommentar
  1. Kul att få testa hörlurar. Ser riktigt smidiga ut.
    Vilket otroligt fint ljus i löparbilden! Och du passar väldigt bra i rosa!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras