Vackra Sverige

Idag upplevde jag vackra Sverige ordentligt! Blå himmel, grönska och GULA RAPSFÄLT! Jag älskar dessa knallgula fält som lyser upp omgivningarna. Den gula rapsen mot den blå himlen – nästan så man kan tro att de är Sveriges nationaldag idag och inte grannlandets… Grattis Norge på er dag!

Efter jobbet förnyades körkortet hos Trafikverket och sedan bar det av hemåt. Jag hade mycket tankar i huvudet idag, så löparkläderna åkte på direkt och jag fick till en mils löpning och fick rensat skallen rejält. Skönt! Känslan av #runningismytherapy förstärktes dessutom av att springa bredvid dessa fantastiskt fina rapsfält. Det hade varit roligt med sällskap på rundan idag, så att jag hade fått foton uppifrån 😉, men nu fick det bli grodperspektiv istället. Tänk om man hade haft en drönare…

Hoppas att ni alla har en fin fredag. //Vickan

Fredagshoppet

Vackra Sverige

Running

Löpning vid rapsfält

Rapsfält

Vickan

Vackra Sverige

Maskrosor

 

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras