Midsommarlöpning

Midsommarafton = midsommarlöpning och midsommarhopp. Det är ingen vanlig fredag, utan en av de svenskaste fredagarna. Dagen till ära var jag klädd i gult och blått. Härligt att få en tredagarshelg och jag startade den med en löprunda i skogen. Fick feeling och fick då för mig att ändra rundan och springa uppför Familjenbacken… Jaja, backträning är alltid bra. Idag funkade inte andningen alls. Fick stanna flera gånger. Men när jag väl stannar känns det ganska direkt riktigt bra igen. Fattar inte var det är som är fel. Blir så frustrerad av att löpningen inte bara flyter på. För jag kan ju springa, även om det känns riktigt riktigt tungt i kroppen. Tur att huvudet får sin avstressande effekt ändå och känslan efteråt är alltid magisk!

🇸🇪GLAD MIDSOMMAR🇸🇪! //Vickan

Midsommarlöpning

Fredagshoppet

Glad midsommar 2019

Vackra vackra Sverige!

Prästkragar

Blickar ut över vidderna högst upp på Yxbacken. Älskar detta ställe och denna vy!

Utsikt

Midsommar

Familjenbacken känns i benen kan man säga…

Garmin Connect

Slutkörd och svettig. Efter några minuter med att pusta ut på altanen körde jag lite styrka och stretch. Skönt!! Nu ska vi fira midsommar med vänner. Grillat, jordgubbstårta och lekar. Säker lite regnstänk och 100-tals mygg också. Men det hör till!

Slutkörd

1 kommentar
  1. Så himla fina bilder!! Kul att du tänkte blågult på kläderna idag :-D! GLAD MIDSOMMAR i efterskott!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras