Vi spradade

Jag har lärt mig ett nytt ord – spradade. Troligtvis har jag inte hört det förut eftersom jag är en badkruka av rang 😜 och därmed faktiskt aldrig badat efter att jag har sprungit. Sprang + badade = spradade. Men efter förra sommarens hetta och då faktiskt flera bad i sjöar, så har jag blivit lite ”modigare”. Vi spradade vid Lilla Älgsjön idag, där vi faktiskt aldrig har sprungit tidigare. En vacker, slingrig, kuperad, trailig 7 km-slinga. Vi hade tänkt springa 12 km-slinga, men då min andning var tung redan efter 1 km, valde vi att vika av på 7:an istället. Fick stanna några gånger och andas djupt. Jag hinner njuta av löpningen, men det blir några tunga bitar på rundan. Efteråt känns det lika magiskt som alltid. Hoppas att läkarna hittar felet snart.

Min spradade-karriär startade faktiskt förra lördagen då vi sprang milen med Runacdemyledarna och badade och hade picknick på bryggan efteråt. Jag känner att detta kan bli min nya grej faktiskt! Så fräscht med ett sjödopp efter löpningen. //Vickan

Trailrunning

Löpning

Skog

Lilla Älgsjön

Asicsrunning

Spradade

Lilla Älgsjön karta

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras