Systrahopp

Eftersom familjen är spridd i mellansverige och vi alla har barn och aktiva liv, är det ibland svårt att få till tider då vi alla kan ses. Vi brukar ha en vecka varje sommar, då vi alla ses på landet. Men en innebandycup i Prag för en av kusinerna kom i vägen i sommar, så i år blev det bara en helg – denna helg! Idag blev fredagshoppet ett systrahopp istället, det måste ju firas att vi ses alla tre. Vi startade dagen med en gemensam löprunda – systrarna och två av kusinerna + två kusiner som cyklade. 6 km på vackra skogsvägar tillsammans och där den yngsta var 9 år. Så mysigt!!  Jag sprang den längsta sammanhängande löpningen på länge. Det var kämpigt med andningen, men funkade ändå vilket var riktigt skönt. Lite corestyrka på gräsmattan och sedan systrahopp.  //Vickan

Systrahopp

Löpning

Running

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras