Kvällslöpning i Torslandaviken

I år är första sommaren på 10 år som mina söner inte spelar någon fotbollscup. Som tur är spelar barnens kusiner och ena sonens flickvän Gothia cup just nu. Efter en dag med matcher på olika planer, från Kviberg i norr till Kungsbacka i söder, i gassande sol var det skönt att krypa inomhus och käka middag. Sedan blev det kvällslöpning i Torslandaviken med min syster och vännen Lina. Underbar runda över golfbanan, genom kohagen, runt fågelskådarsjön, förbi svalbokullen, genom småbåtshamnen och över golfbanan igen. Drygt 7 km löpning i underbar kvällssol och tre bubbliga tjejer😉🥰. Efteråt tog vi oss ett dopp i havet. Jag snabbdoppade mig verkligen – så galet kallt, men riktigt skönt efteråt. Ett grymt avslut på en kanonbra dag. En magiskt fin löprunda! //Vickan

Kvällslöpning i Torslandaviken

Kohagen

Jag var lite rädd i kohagen…😂

Rädd för kosdorna

Torslandaviken

Rebecka och Lina

Fågelskådarsjön

Vi sprang runt denna fågelskådarsjö!

Kvällsljuset

Fotot ovanför, nedanför och det med stretching har @rebeckadahl fotat.

Kvällslöpning i Torslanda

Kvällslöpning

Stretching på bryggan

Stretching på båtbryggan och sedan en groupie efter badet!

Afterrun - bad

Garmin Connect

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras