4 km barfotalöpning

Bästa starten på sista riktiga semesterdagen – 4 km barfotalöpning i strandkanten helt ensam. Vi var först av alla på stranden idag. Det är lyxen man får när man är morgonpigg. Undrar om jag kommer att vakna lika tidigt nästa vecka (när jag måste gå upp!!), som jag har gjort hela sommaren?!? Ett fredagshopp och sedan fram och tillbaka på Varamonstranden. Det är så underbart här! Det var lite högre vatten idag, än vad det var i söndags. Dessutom var vattnet kallare idag. Endast 15 grader (!❄️!). Jag sprang i och doppade hela mig och sprang typ lika fort upp. Hua! Sedan blev det kaffe med utsikt över vattnet. Myyys! Precis så som jag vill avsluta en riktigt bra sommar!

Ett bad till fick jag till innan vi åkte hem. Från och med nu tänker jag sluta kalla mig badkruka. 18-gradersbad i söndags och 15-gradersbad idag. Numera är jag bara badare😃!! //Vickan

Fredagshoppet

4 km barfotalöpning

Fotsteg i sanden

Vickan

Varamon

Sprang i vattnet

Strandbotten

Varamon härlig botten

4 kommentarer
 1. ”MY PROGRAMMER IS TRYING TO CONVINCE ME TO MOVE TO .NET
  FROM PHP. I HAVE ALWAYS DISLIKED THE IDEA BECAUSE OF THE EXPENSES.
  BUT HE’S TRYING NONE THE LESS. I’VE BEEN USING WORD PRESS ON A NUMBER OF WEBSITES
  FOR ABOUT A YEAR AND AM NERVOUS ABOUT SWITCHING TO ANOTHER PLATFORM.
  I HAVE HEARD GREAT THINGS ABOUT BLOG ENGINE IS THERE A
  WAY I CAN TRANSFER ALL MY WORD PRESS POSTS INTO IT? ANY KIND OF HELP WOULD BE GREATLY APPRECIATED!”

  대딸방

 2. I just could not depart your site prior to suggesting that I really enjoyed the standard info a person provide for your visitors? Is going to be back often to check up on new posts 건마탑

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras