4 km barfotalöpning

Bästa starten på sista riktiga semesterdagen – 4 km barfotalöpning i strandkanten helt ensam. Vi var först av alla på stranden idag. Det är lyxen man får när man är morgonpigg. Undrar om jag kommer att vakna lika tidigt nästa vecka (när jag måste gå upp!!), som jag har gjort hela sommaren?!? Ett fredagshopp och sedan fram och tillbaka på Varamonstranden. Det är så underbart här! Det var lite högre vatten idag, än vad det var i söndags. Dessutom var vattnet kallare idag. Endast 15 grader (!❄️!). Jag sprang i och doppade hela mig och sprang typ lika fort upp. Hua! Sedan blev det kaffe med utsikt över vattnet. Myyys! Precis så som jag vill avsluta en riktigt bra sommar!

Ett bad till fick jag till innan vi åkte hem. Från och med nu tänker jag sluta kalla mig badkruka. 18-gradersbad i söndags och 15-gradersbad idag. Numera är jag bara badare😃!! //Vickan

Fredagshoppet

4 km barfotalöpning

Fotsteg i sanden

Vickan

Varamon

Sprang i vattnet

Strandbotten

Varamon härlig botten

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras