Alltså kvällssolen…

Härligt att kunna träna efter jobbet och det är ljust. Jag ska försöka njuta av ljuset så länge jag kan på kvällarna. Alltså kvällssolen är ju magisk…

Dagens runda blev dock inte så mysig som jag hade tänkt mig. Jag hade sett fram emot ett löppass hela dagen. Räknade till och med ner från och med lunchen (nu är det bara 5 timmar kvar, nu är det 3 timmar kvar…). Kvällssol och skog är ju en fantastisk kombo. Men benen var tunga som stockar, vaderna krampade och andningen gick skit. Trots detta, så tog jag mig igenom rundan som jag hade tänkt på 5 km. Pannbensträning deluxe helt enkelt. Känslan EFTERÅT var dock fantastisk!! När man har fått kämpa lite extra och faktiskt klarar av det, så är nöjdheten nästan uppe i max. Att ge upp är i stort sett aldrig ett alternativ för mig.

Efter löprundan var det skönt att stretcha på altanen och dricka Resorb Active. Testade Resorb färdig dryck för första gången. Gott och det kändes faktiskt som att stockbenen och vadkrampen försvann. //Vickan

Alltså kvällssolen

Löpning

Kanske var det stigningen i början av löppasset som tog slut på benen…

Kuperad runda

ByEloiseLondon Sziols

Stretch på altanen efteråt. Skönt. Gott med Resorb Active.

Resorb Active

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras