Run of Hope 21 september

Nu är det klart att vi arrangerar Run of Hope 21 september i Ljura (Norrköping). Det är fjärde året i rad som Elmina, Anna och jag har Run of Hope i Norrköping. Det känns otroligt värdefullt att få vara med och arrangera ett av årets viktigaste lopp – att springa för livet, för att barn ska få vara barn!

Just denna helg arrangeras Run of Hope runt om i Sverige. Klicka in här för att se vart det finns ett Run of Hope i din närhet. Bor du i närheten av Norrköping, så hoppas jag att du kommer dit och tar med dig, familjen, vännerna, laget, kollegorna, träningskompisarna, kören, medpassagerarna, släkten, klasskamraterna med föräldrar, föreningen, kön i mataffären, chefen – ja, alla du känner och inte känner helt enkelt! Alla kan vara med och gå/springa efter sin förmåga. Det funkar kanon även med barnvagn, rullstol och rullator.

Run of Hope Ljura 21 september

Nytt för i år är att vi har fått en alldeles egen QR-kod, så att vi vet att pengarna som samlas in under vårt arrangemang i Ljura samlas på ett ställe. Kul att kunna se hur mycket vi samlar ihop tillsammans. Alla pengar går naturligtvis oavkortat till Barncancerfonden. Så vill du bidra till vårt Run of Hope – öppna swischappen och scanna denna QR-kod. Tillsammans är vi starka och kan bidra till att barn får fortsätta att vara barn och att de får ha spring i benen livet ut! //Vickan

QR-kod Run of Hope Ljura

Här är två bilder från förra årets Run of Hope.

Run of Hope 2018

Ovan vi tre arrangörer: Elmina, Vickan och Anna. Nedan starten.

Starten Run of Hope

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras