11 km trail

Sent i söndags kväll kom det ett mess om någon ville springa på måndagskvällen. Jag ville🙋‍♀️! Såklart😃! Jag längtade hela måndagen efter att klockan skulle bli 18.00. En småruggig och mulen dag. Det såg ut att bli regn, men när vi hade börjat springa så kom kvällssolen fram och gjorde livet ännu lite bättre. Det blev 11 km trail idag. Vi stannade till tre gånger och körde styrka – benböj (efter 2,5 km), gående utfall (efter 5 km) och armhävningar (efter 7,5 km). Perfekt tempo för mig och min andning, härligt frisk höstluft men ändå sommarvarmt, grymma löparkompisar, bra samtal, fantastiskt löpunderlag och kvällen blev bästa bästa bästa. Jag hade ett leende på läpparna resten av kvällen – till och med när jag hängde tvätt… Runnershigh i kubik – life in a happy way helt enkelt! TACK löparkompisarna för en fantastisk måndagskväll. //Vickan

11 km trail

Springa tillsammans

Styrka under löppasset

Härligt löpgäng We Run Peking

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras