34 km in på löparkontot

Detta har varit en mycket bra löparvecka. 34 km in på löparkontot denna vecka. 2 st 11 km rundor och sedan två pass till. Tyvärr hann jag ju inte springa på Run of Hope, då jag var med och arrangerade. Men fyra varv à 365 m fick jag allt till😉. Att jag dessutom kunnat springa två av veckans rundor utan att stanna på grund av andningen är ju superjättebonus. Dagens 11 km runda gjordes strax efter frukost tillsammans med Maja. Vi hann prata en massa under vår timmes löprunda på det kuperade och trailiga milspåret. Det var soligt, blå himmel och riktigt varmt. T-shirt och kortbent, något annat var det inte tal om för min del. På eftermiddagen var jag och kollade på en fotbollsmatch. Då hade solen gått i moln och graderna sjunkit. Jag hade tre lager på överkroppen och en fleecefilt lindad om benen. Snacka om väderkontraster bara inom några timmar… //Vickan

34 km in på löparkontot

Löpning

Kuperad löprunda

1 kommentar

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras