Gemensam mil utmed Ågelsjön

Idag blev det en gemensam mil utmed Ågelsjön. Det är så himla vackert här. Molnen skymde solen, men det var riktig fint och skönt ändå. Vilka höstfärger! Vi sprang bara utmed grusvägsidan, då mannen inte gillar rotiga skogsstigar. Sista 5 km sprang jag i bara T-shirt. Riktigt skönt ute. Dock blir man ju kall fort efteråt, då det bara är 10 grader i luften.

Jag längtade efter en riktigt varm dusch när jag kom hem. Meeen, båda våra tonåringar hade duschat länge och en hade dessutom badat när vi var borta, så varmvattnet var slut… Jag var inte den gladaste mamman direkt, när jag fick tvätta håret i ljummet och lite småkallt vatten. //Vickan

Höstlöpning

Höst vid Ågelsjön

Autumnrunning

Gemensam mil utmed Ågelsjön

Ågelsjön

Ågelsjön

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras