Stenträning under löprundan

Idag fick jag snabbt på mig löparkläderna efter jobbet, för att hinna ut innan mörkret kom. Jag sprang förbi en riktigt bra sten och var tvungen att stanna och göra step ups och några ”boxjumps”. Perfekt att använda naturen och köra stenträning under löprundan. Jag gjorde snabba step ups 1 minut x 2. Första minuten med höger ben först och andra minuten med vänster ben först. Sedan gjorde jag 10 st x 3 boxjumps – hopp jämfota upp på stenen och gick ner. En bra styrkedel innan jag tog mig an resten av löprundan. För att se filmer på styrkeövningarna, kolla på instagram. //Vickan

Step up på sten

Ovan step ups på en sten. Upp med höger med ben, upp med vänster ben, ner med höger ben och ner med vänster ben. Sedan tvärt om nästa minut.

Nedan boxjumps på sten. Gör ett jämfotahopp upp på sten. Gå ner med höger ben först och sedan vänster ben. Gör ett nytt upphopp. Nästa gång går du ner med vänster ben först och sedan höger ben.

Boxjumps på sten

Höstlöpning

Favoritträdet

Lönnlöv

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras