Life in a happy way fyller 5 år

Idag är det den första november och Life in a happy way fyller 5 år. Lina och jag startade tillsammans bloggen och instagram just idag 2014. Tänk vad mycket träning det har blivit sedan dess!! Ja, det var ju inte så att jag inte tränade innan dess, men träningen har blivit mer regelbunden och mer genomtänkt. Lina och jag hade bloggen tillsammans på blogg.se (där den finns kvar!). Vi flyttade sedan bloggen till Hälsa & Fitness 25 april 2016. I juli 2017 kände Lina att hon ville ta en paus från bloggandet, som sedan tyvärr blev bestående. Jag fortsatte att blogga själv och det ledde senare till att jag bytte till SportHälsa, då jag kände att Hälsa & Fitness tappade det fokus som jag gillade från början. Nu har jag bloggat hos SportHälsa sedan 21 april 2018.

Jag tycker att det är fantastiskt kul att blogga och jag får så mycket härlig respons tillbaka från er läsare.

TACK!! TACK!! TACK!!

Det är riktigt kul att ni uppskattar mina cirkelpass som jag levererar varje måndag. Cirkelpass, fredagshoppet, min fläta och fina löparbilder är det jag ofta får höra att det kännetecknar Life in a happy way😉. Sedan i höstas har jag även börjat med Veckans löppass på torsdagar. Det har också blivit mycket uppskattat. Jag älskar att få inspirera andra till fysisk aktivitet och det är dessutom kanonkul att ni återkopplar till mig.

Mitt mål och driv med blogg och instagram är att inspirera till träningsglädje, så att alla hittar sin form av fysisk aktivitet. ALLA behöver röra på sig på något sätt, men alla varken ska eller kan göra lika. Det finns så otroligt mycket forskning på att fysisk aktivitet behövs för att vi ska må bra, både i kropp och själ. Jag har själv stor erfarenhet av hur fysisk aktivitet bidragit till en bättre Vickan – Vickan 2.0😊!

Jag firade mitt 5 års jubileum med fem fredagshopp på dagens skogslöpning och sedan blev det sconesfika för att fira🎉. //Vickan

Life in a happy way fyller 5 år

5 års jubileum

Life in a happy way fyller 5 år

Fredagshoppet

Skogslöpning

Idag blev det 6 km löpning på små stigar för att reka lite olika slingor att springa.

traillöpning på småstigar

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras