Önskelista 2019

Nu är det en vecka kvar till min födelsedag. Jag gillar att överraskas och att få paket. Jag brukar ha en hel del på mina önskelistor…😜Här är önskelista 2019 med några saker inför födelsedagen. En FRISK axel står naturligtvis allra högst upp på alla önskelistor. Träningsresor, träningsupplevelser, löparäventyr är alltid med också. Att få springa mycket och på olika ställen är alltid i mina drömmar. //Vickan

Önskelista 2019

Gococo Compression Wool, Asics Gel-Nimbus 21 Winterazed, Squat rack och skivstång från Abilica, Run mitten från 2xu, Rollerski Swenor Fiberglass CL, Lightning  HZ Mid (black) från Salomon, Jackaskormössa i färgen blå från Canada Snow, Pepparkaksformar formade som löpare samt Douchebags The Hugger 30.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras