5 december – Julkalender 2019. Veckans löppass: 5 x 5

5 december – Julkalender 2019. Veckans löppass: 5 x 5 min intervaller. 1 min ståvila mellan intervallerna. Dagens aktivitet är alltså löpning. Eftersom att det är långa intervaller får du anpassa farten därefter. Sammanlagt blir det 25 min effektiv löpning.

Varje torsdag tipsar jag om Veckans löppass här på bloggen. Så eftersom det är torsdag, innehåller dagens ”lucka” naturligtvis ett löppass. Om du inte vill eller kan springa – ta en powerwalk, cykla på en spinningcykel, ro i en roddmaskin eller kör på en crosstrainer istället. Men kör gärna ändå 5 x 5 min intervaller.

Imorgon slutar 1:a adventstävlingen! In och tävla (här på bloggen, på instagram eller på facebook.) Säkra vinterlöpningen, så att du slipper kalla och våta fötter!! Ha en härlig torsdag! //Vickan

#HappyJulkalender2019

5 december - Julkalender 2019

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras