14 december – Julkalender 2019

14 december – Julkalender 2019. Dagens aktivitet är 14 min yoga, stretch eller avslappning. Du väljer själv vad som passar dig bäst. Kroppen mår alltid bra av att få sträcka ut, tänja, stretcha eller bara vara. Jag väljer att köra 14 min Yoga for back i appen Yoga for beginners (se bilder från appen nedan). Jag har tidigare använt en Yoga-app som hade bra program för löpare, men tyvärr har den börjat kosta varje månad så nu fick jag försöka hitta något annat.

Viktigt att stanna upp för en stund i decemberstressen och viktigt att ta hand om sin kropp. Jag är både stressad och stel, så min kropp behöver detta big time! Egentligen varje dag. Kanske får bli en förbättring inför 2020… Ha en härlig lördag! //Vickan

#HappyJulkalender2019

Yoga app

Yoga app

Yoga for back

14 december - Julkalender 2019

Yoga

Här kan du läsa om hela #happyjulkalender2019.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras