15 december – Julkalender 2019

15 december – Julkalender 2019. Dagens aktivitet är Träna ditt namn ”TREDJE ADVENT”. Jag brukar kombinera ord av ”träna ditt namn”. Idag blir det 12 bokstäver = 12 övningar, så det blir ett lite längre julkalenderspass idag. Men det är ju söndag, så vad passar inte bättre än att köra lite längre då. Se längre ner om vilka övningar du ska göra på vilken bokstav. Gör övningarna i samma ordning som det står nedan. Vill du träna ännu mer kan du köra passet två gånger. Lycka till! //Vickan

#HappyJulkalender2019

Så här kör du passet:

T – 30 squats
R – 12 burpees
E – 16 mountainclimbers
D – 10 armhävningar
J – 60 sek jägarvila
E – 16 mountainclimbers

A – 10 burpees
D – 10 armhävningar
V – 20 mountainclimbers
E – 16 mountainclimbers
N – 20 utfall
T – 30 squats

Många mountainclimbers blir det visst…😉

Vill du testa att träna enligt alfabetet eller hitta på egna namn, så har du alla övningar här:

Träna ditt namn

Squats

Ovan visar jag squats (benböj).

Nedan visar jag burpees.

Burpees

Mountainclimbers

Ovan visar jag mountainclimbers.

Nedan visar jag armhävningar.

Armhävningar

Jägarvila

Ovan gör jag jägarvila.

Nedan kör jag utfall framåt.

Utfall

Här kan du läsa om hela #happyjulkalender2019.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras