16 december – Julkalender 2019

16 december – Julkalender 2019. Dagens aktivitet är 16 minuter Tabata = 4 omgångar med Tabata. En tabata = 8 intervaller med 20 sek jobb och 10 sek vila. Sammanlagt 4 minuter. Gör en tabata var med armhävningar, squats, crunches och burpees. Det finns en bra app som heter Tabata, som enkelt och smidigt håller ordning på tiden åt dig. Perfekt att bara med ett knapptryck få berättat för sig när du ska jobba och när du ska vila. //Vickan

#HappyJulkalender2019

Tabata armhävningar

Ovan armhävningar och nedan squats (benböj).

16 december - Julkalender 2019

Crunches

Ovan crunches (korta situps) och nedan burpees. Om du inte vill göra ett upphopp när du gör burpees, räcker det att du bara reser dig upp till stående och sträcker armarna rakt upp. Du kan även gå ut i plankposition, istället för att hoppa ut. Alternera då gärna att börja med höger ben och gången efter börja med vänster ben.

Burpees

Här kan du läsa om hela #happyjulkalender2019.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras