19 december – Julkalender 2019. Veckans löppass: 19 x 30 sek

19 december – Julkalender 2019. Veckans löppass: 19 x 30 sek intervaller. Eftersom att det är den 19 december idag, så blir det såklart 19 intervaller. Det är många intervaller det, men 30 sek är ganska korta intervaller. Passet innebär 19 st 30 sek intervaller, vilket endast är 9,5 min effektiva intervaller. 30 sek vila mellan intervallerna. Du orkar! Lägg det på en nivå som passar just dig. Svårast för mig var att hålla koll på hur många intervaller jag hade gjort och hur många som var kvar😉. Spring utomhus eller på löpband, gå snabbt, cykla på en motionscykel eller kör på en crosstrainer. Jag brukar ju förmedla ett tips på intervallpass varje torsdag, så därav ett intervallpass i julkalendern idag. Vill du få mer tips på intervallpass, kolla HÄR. //Vickan

#HappyJulkalender2019

19 december - Julkalender 2019

Veckans löppass

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras