23 december – Julkalender 2019

23 december – Julkalender 2019. Dagens aktivitet är 23 reps av alla magövningar. 115 magövningar sammanlagt – det är en bra måndagsträning det! Nästa måndag blir det ett ”vanligt” cirkelpass igen. //Vickan

#HappyJulkalender2019

Crunches
Russian twist
Benlyft
Hältouch
Sprintsitups

Crunches
Ovan crunches (korta situps). Tryck ner svanken i golvet. Spänn magen. Lyft dig upp med magen. Håll emot på tillbakavägen.

Nedan russian twist. Ha rumpan och eventuellt hälarna i golvet. Spänn magen. Ha en vikt i händer om du önskar. Flytta händerna/vikten från sida till sida. Följ med med blicken.

Russian twist

Nedan benlyft. Ligg på rygg. Tryck ner svanken i golvet genom hela övningen. Lyft benen tills de är rakt upp (90 grader i höften). Sänk sakta benen mot golvet, håll emot med magen. Stanna precis innan du nuddar golvet. Lyft upp benen igen till 90 grader.

Benlyft

Nedan hältouch. Ligg på rygg med fotsulorna i golvet. Lyft upp huvud och axlar från golvet med hjälp av magen. För höger hand mot höger häl, sedan direkt vänster hand mot vänster häl. Ha hela tiden övre överkroppen ovanför golvet. Magen är spänd genom hela övningen.

Hältouch

Nedan sprintsitups. Ligg raklång på golvet, men armarna raka ovanför huvudet. Sätt dig upp och för höger knä mot vänster armbåge. Tillbaka till startposition. Upp igen och nu för du vänster knä mot höger armbåge. Alternera.

Sprintsitups

Matchar hårsnodd med tightsmönster😃.

By Eloise London 2xu

Här kan du läsa om hela #happyjulkalender2019.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras