SOL och SNÖ – det finns!

En höst och inledande vinter med regn varje dag och en natur som skiftar i brunt och grått. Det har varit en tuff tid med mörker och regn. Solen har endast visat sig några få timmar på hela hösten. Vintern ska gärna vara snövit från november till mars, men tyvärr har den en helt annan färg i Norrköping. Men nu kan jag meddela att SOL och SNÖ – det finns! Vi har haft en fantastisk dag i skidbacken med nypistat, underbara vyer, sol, massvis med snö och grym skidåkning. Så glad och tacksam för denna dag och för att få möjligheten att tillbringa tid med familjen i vackraste Trysil. //Vickan

VIckan i Trysil

SOL och SNÖ - det finns!

Trysilskylt

Sol och snö

Vickan

Snöklädda granar

Trysilfjellet

Yeah vilken bra dag det har varit!!!

Hopp med skidor

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras