Tankar inför träningsåret 2020

Trots motgångar med axelskada och trubbel med andningen under 2019, så hade jag ett bra träningsår. Tankar inför träningsåret 2020 är att jag ska ta en vecka i taget nu i början. Fokus är definitivt att bli helt skadefri och att andningen ska bara vara ”normal”. Jag längtar efter att få träna armar och axlar. Jag längtar efter att inte behöva känna mig begränsad eller tänka efter i alla rörelser som ska utövas. Jag längtar efter att kunna springa långa löprundor utan stopp för att andas.

Jag ser mycket fram emot ytterligare en termin som löpcoach med Runacademy. I april ska jag vara med på min första LöparLördagDeluxe, vilket ska bli riktigt kul. Jag har fått förmånen att vara ambassadör för Vårruset i år och jag ser verkligen fram emot att guida löpande tjejer på träningar innan Vårruset och vara en del av löparfesten. I övrigt har jag inte bokat in något – än. Mår kroppen bra vill jag köra en trailhalvmara igen. Gärna en i fjällen. Jag ser fram emot alla löppass och andra träningspass som kommer att utföras under 2020. Jag är en krigare och ger inte upp även om det känns motigt.

Min tanke är att fortsätta att leverera ett tips på cirkelpass varje måndag, ett tips på intervallpass varje torsdag och naturligtvis ett fredagshopp varje fredag. Däremellan blir det tips på annan träning och lite annat smått och gott.

Tankar inför träningsåret 2020

Mitt träningsmål för 2020 är att fortsätta att få till 5-6 träningspass per vecka. Mestadels löpning, men även några styrkepass och naturligtvis ett cirkelpass. Jag hoppas att jag kan få till i snitt minst 2 mil löpning per vecka, så att jag äntligen spränger 100 mils-gränsen detta år. När axeln är bra, kommer fokus inom styrkan att ligga på att få upp min gamla styrka i armar och axlar – för ojoj vad jag saknar den.

Mina stora drömmar just nu är att springa mellan byarna i Cinque Terre, att springa i alperna med fantastiskt utsikt samt att springa på Brooklyn Bridge i New York. En träningsresa vore också fantastiskt kul och underbart. Tänk att få springa ett lopp utomlands. Jag fortsätter att drömma helt enkelt…

Springa i alperna

Drömmar

Springa i Cinque Terre

Jag hoppas att 2020 blir ett innehållsrikt och spännande år. Gärna med några nya utmaningar, som jag inte hunnit komma på än… Jag vill fortsätta att utvecklas och förbättra mig. Jag vill inspirera och förmedla träningsglädje. Jag vill testa nytt och lära känna nya människor.  Jag vill få med mig en massa härliga träningsminnen! Jag vill helt enkelt känna att livet är LIFE IN A HAPPY WAY!

Jag tror att 2020 kommer att bli ett bra år! Jag hoppas att du som läser detta får ett fantastiskt innehållsrikt, inspirerande, givande och friskt träningsår! GOTT NYTT 2020! //Vickan

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras