8 km med sol i ansiktet

Jag försöker tänka klokt och skynda långsamt. Efter att ha haft en låsning och sedan blivit stel i ryggslutet, sprang jag en kortare runda igår. Idag kunde jag lägga på några km och dagens runda blev 8 km med sol i ansiktet och sällskap av mannen. Benen kändes lite som spagetti idag. De blev inte stumma, utan snarare lite ostyriga… Ny känsla i benen och kändes framför allt i uppförsbackarna.

Kontraster i vädret från igår. Jag sprang ungefär samma tid på dagen, men igår var det -2 och idag +8 grader. Då korta ullkalsonger, flossade tights, vinterlöparjacka, fodrade löparvantar och mössa. Idag vanliga tights, tunn löparjacka, ingen mössa eller vantar. Föredrar frusen mark framför gegga…  //Vickan

8 km med sol i ansiktet

Skogslöpning

Löpning

Sol i skogen

Lillsjön

Sunnto 5

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras