Bästa after work

Efter en lång och intensiv dag på jobbet är min bästa after work att ge mig ut och springa. Jag har ju ett otroligt socialt jobb (vilket jag älskar!), men just på grund av det så är det ibland extra härligt att bara springa själv och utan ljud. Att låta tankarna virvla fritt och att till slut känna att hjärnan är rensad och nytankad på energi. Ikväll var en sådan kväll. På vägen hem från jobbet kände jag att jag hade helst lust att krypa upp i soffan och göra ingenting. MEN, jag tog snabbt på mig träningskläderna innan jag hann ändra mig och vips var jag på väg ut i mörkret. Reflexer från topp till tå för att synas ordentligt i mörkret. En runda på trottoarer i närområdet på 5,5 km och jag kände mig superpigg och glad. Lite styrka för armar och skuldror (enligt vad fysioterapeuten tillåter mig till) i vårt träningsrum efteråt och sedan orkade jag med en massa vardagssysslor hemma. Tänk vad energi man får av att göra slut på energi… Det gäller bara att få på sig träningskläderna helt enkelt – då blir träningen av även om man är trött! //Vickan

Vickan

Bästa after work

Reflexlöpning

Det hade hunnit frysa på ute, så underlaget var lite halt. Jag fick springa mycket försiktigt, då jag inte hade dubbskor på mig.

Kvällslöpning

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras