Energiboost

Vår lilla löpargrupp @WeRunPeking är ett gäng som lärt känna varandra genom löpning. Alla gillar att springa i skogen och vi får oftast till minst ett pass tillsammans per vecka. Det är så härligt att lära känna nya människor genom det jag älskar mest. Vi peppar och pushar varandra på ett härligt sätt. Gemenskap och löparglädje är det som är fokus. Dagens runda var en riktig energiboost. Sitter nu i soffan framför Vinterstudion och följer alla våra fantastiskt längdåknings- och skidskytteåkare med ett leende på läpparna. Leendet är i första hand känslan som sitter kvar i kroppen efter morgonens gemensamma löprunda.

Vädret var bästa tänkbara – blå himmel, sol och temperaturen runt nollan. Utsikten är magisk vacker på denna runda runt Ågelsjön. Sällskapet fantastiskt – fina samtal med både lättsamma och lite mer allvarliga innehåll. Vi har inte känt varandra så länge, men vi delar ändå både ups and downs med varandra. Livskvalité! För att summera dagens löprunda – Runnershigh! TACK alla inblandade för en enorm energiboost! //Vickan

We Run Peking

Energiboost

Ågelsjön

Springa tillsammans

Ågelsjön

Runacademy

We Run peking

Ågelsjön

Suunto 5

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras