Fredagshopp och gegga

Fredagslöpning är oftast den rundan jag ser mest fram emot i veckan, men det brukar också bli den som kroppen är tröttast på. Vet inte om det är fysiskt eller psykiskt, men det går oftast inte lika fort på fredagar… Dock är känslan i kroppen ändå fantastisk. Veckan har innehållit en hel del stress, så därför känns det extra skönt med en helt obokad helg. Idag blev det fredagshopp och gegga under löprundan. Jag är inte en vän av gegga🙃. Men för att komma till favorittoppen var jag tvungen att ge mig in i geggan på toppen av Yxbacken.

Januaris sista dag och därmed sista träningspass. Jag avslutar som jag brukar – med att träna månadens sista dag. Imorgon är det februaris första och det innebär också träning. //Vickan

Fredagshoppet

Fredagshopp och gegga

Asicsrunning

Yxbacken

Gegga

Avslutade med att springa på fina geggamoja skogsstigar.

LÖpning

Running

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras