Skokärlek

Alla hjärtans dag ska fyllas med kärlek. Kärlek kan se väldigt olika ut, beroende på tillfälle, person och sinnesstämning. I min värld behövs inte choklad, jag känner mig extra kärleksfull av ett skohjärta och en löprunda. Skokärlek måste vara det finaste hjärtat… Eftersom att det är fredag, blev det ett skohjärta innan jag sprang ut, ett fredagshopp med utsikt och en löprunda med röd löparjacka och röda detaljer på tightsen. Kärlek till löpning – Love in a happy way helt enkelt!

Eftersom att jag älskar att springa på skogsstigar med mycket rötter och stenar samt älskar utsikten och känslan på toppen av Yxbacken, så kombinerade jag dessa två idag på kärlekens dag. //Vickan

Skokärlek

Fredagshoppet

Löpning

Vickan

Det blev mycket löpning på härliga skogsstigar idag! Love that!!

Skogsstig

Skogsstig

Skogsstig

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras