Det blir av med löparvänner

Vaknade av att det regnade och utanför fönstret var det typ 1000 nyanser av brunt. Tanken kom att kanske springa på löpbandet istället för utomhus. MEN, det blir av med löparvänner. Jag skrev på messenger och frågade om inte löpbandet lockade mer idag. Svaret blev: ”absolut inte”. Naturligtvis gör vi det vi har bestämt. Det tog bara emot när jag bytte om. När jag väl hade sprungit två steg i regnet kände jag att livet sprudlade i kroppen. Det ÄR ju härligt att träna utomhus – oavsett väder. Ett jättebonus att träna med vänner är att vi peppar och pushar varandra. Dels att träningen blir av, men också att alla ska ta sig igenom rundan och känna sig nöjda. Vi fortsätter vår lördagstradition med en mil kl. 10. Kuperat. Slingrigt. Halt. Geggigt. Och alldeles underbart! //Vickan

Det blir av med löparvänner

Löpning

Lillsjömilen

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras