S – som i Springa, Skog och Sol

Idag blev det världens bästa S – som i Springa, Skog och Sol. Denna kombo är svår att slå när det gäller att må bra. Att dessutom få dela upplevelsen med löparvänner under knallblå himmel gör känslan ännu bättre. Idag var vi fyra som körde lördagsmilen kl. 10. Kuperat. Geggigt. Och alldeles underbart. Efteråt bjöd Marcus på kaffe och Jocke och Anna hade med nötcreme. Solen värmde verkligen i lä. Eftersom Corona förändrar det mest just nu, så hälsade vi såklart på varandra med fötterna. Corona påverkar allt och alla på olika sätt. //Vickan

S - som i Springa, Skog och Sol

Marcus springer

Lördagsmil

Vickan springer

Springa tillsammans

Löpning

Trailrunning

Kaffe efter löpning

Coronahälsning

Bilderna 3, 4, 7 och 9 är fotade av @traningsperiodaren.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras