Söndagsmil i Dvardala

Igår milen med Maja och idag blev det en söndagsmil i Dvardala med mannen. Alltså vädret!! Jag får sådan mersmak av sol och värme. Jag hoppas verkligen att våren får komma på riktigt nu och att det inte blir några mer väderbakslag. Det kändes så härligt när solen värmde, fåglarna kvittrade och jag fick se mina första vårblommor – blåsippor och tussilago. Det har varit en bra löparvecka för mig. Mitt veckomål är ju 2 mil. Denna vecka har jag fått till 37,5 km. Nöjd. //Vickan

Söndagsmil i Dvardala

Nedan är vi på gamla banvallen och blickar ut över Yxbacken. En bild längre ner i inlägget visar vart jag står och tar detta fotot (visar med ett finger).

Gamla banvallen i Dvardala

VIckan

Gamla banvallen

Blåsippor

Dvardala

Istappar

Tussilago

Dvardala

Veckans mål

En riktigt god afterrun. Minsta sonen hade gjort en mycket god smoothie. Ljuset när solen är framme är ju underbart.

Afterrun smoothie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras